Onze klanten

Wij hebben een breed werkterrein. Overal waar Linux ingezet wordt, voelen wij ons thuis. Als expert of all-rounder; als leverancier van deeloplossingen of voor een pasklare netwerkoplossing voor uw bedrijf.

Filmhuis Den Haag

Filmhuis Den Haag is een van de grootste filmhuizen van Nederland. Jaarlijks vertoont het Filmhuis in vier zalen ruim driehonderd titels in meer dan vierduizend voorstellingen, voor ongeveer 100.000 bezoekers.

Ziggo Dome

Ziggo Dome is een strak vormgegeven concertzaal in Amsterdam, met een zaalcapaciteit is 17.000 bezoekers. Binnen het eerste jaar vonden ruim 90 evenementen plaats in Ziggo Dome en werden zo’n 900.000 bezoekers ontvangen. Open Office begeleidde de opzet van de kantoorautomatisering tijdens de bouw van de zaal en verzorgt onder andere de systemen voor netwerk-monitoring, backups, de systemen voor de Ziggo Dome Memberclub en diverse informatiesystemen voor de Backoffice.

SSHJ advocaten

SSHJ advocaten is een onafhankelijke praktijk en adviseert een breed scala van bedrijven, ondernemers en particulieren in binnen- en buitenland in hun zaken. Open Office onderhoudt de kantoorautomatisering en zorgt ervoor, dat de advocaten ook vanuit het buitenland veilig toegang hebben tot mail en documenten.

Giarte Media Group

De toonaangevende IT-service-verlener Giarte Media Group vertrouwt voor de kantoorautomatisering op onze Linux-servers. Deze worden op afstand beheerd via een beveiligde verbinding.

Budget Phone Company

Budget Phone is sinds 1996 actief met slimme, voordelige telecomproducten voor particulieren.

Poliservice

Poliservice B.V. is een landelijk werkende financiële dienstverlener gevestigd in Zeist.